Curatare saltele AZI:

0750 40 75 36

Inainte si dupa - rezultate obtinute prin curatarea saltelelor

In peste 15 ani de activitate am intalnit nenumarate saltele patate, pline de praf si par de animale, imbacsite si urat mirositoare. Am curatat urme galbene, pete de sange, de cafea, reziduuri de mancare, voma, pipi si nu numai. Avem specialistii, experienta, aparatele si solutiile profesionale pentru a face mici minuni in fiecare zi!

Inainte si dupa

In materie de saltele murdare putem spune ca le-am vazut pe toate si putem garanta pentru cele mai bune rezultate. Dar pentru ca nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, dorim sa iti faci o idee despre lucrarile noastre urmarind cateva exemple:

(imagini reale cu lucrari din portofoliul nostru)

Eliminare pata dificila

Aceasta saltea a fost tratata local cu solutie activa, ce a dizlocat pata in profunzime, apoi dupa 10 minute am actionat cu aparatul de injectie-extractie pentru a clati si curata suprafata. Se poate vedea in detaliu culoarea petei (maro), culoarea agentului activ (verde) si rezultatul final dupa extractie/clatire. Din fericire mirosul nu poate fi capturat in imagini, dar in urma operatiunii a disparut complet, salteaua ramanand uscata si parfumata :)

spalare pata saltea 1 spalare pata saltea 2

Indepartare pete galbene saltea

Majoritatea saltelelor formeaza in timp urme de la transpiratie sau alte secretii corporale. Acestea sunt pete uzuale, ce se curata foarte usor cu aspiratorul profesional de injectie-extractie folosind solutii active, urmand igienizarea cu abur pentru a dezinfecta ambele fete si marginile, intregul proces durand circa 30-40 de minute.

curatare saltea urme transpiratie 1 curatare saltea urme transpiratie 2

Curatare urme carioca si transpiratie

Aceasta saltea a fost tratata local cu solutie activa, ce a dizlocat pata in profunzime, apoi dupa 10 minute am actionat cu aparatul de injectie-extractie pentru a clati si curata suprafata. Se poate vedea in detaliu culoarea petei (maro), culoarea agentului activ (verde) si rezultatul final dupa extractie/clatire. Din fericire mirosul nu poate fi capturat in imagini, dar in urma operatiunii a disparut complet, salteaua ramanand uscata si parfumata :)

curatare urme carioci 1 spalare urme carioci 2

Igienizare si spalare saltea Dormeo

O saltea cu pete profunde si variate, avand o vechime foarte mare (peste un an) ce era nu numai imbacsita de mizerie ci si impregnata cu un miros dezagreabil. In urma igienizarii si curatarii profunde cu tratament special pentru pete grele am reusit sa obtinem un rezultat estetic exceptional insotit de un miros fresh!

curatare saltea dormeo 1 curatare saltea dormeo 2

Ce lucrari sunt mai dificile sau ofera rezultate mai putin bune?

Asemeni oamenilor, si saltele pot suferi unele afectiuni majore sau pot fi marcate ireversibil de o problema netratata la timp. De aceea, este important sa evaluam starea saltelei pentru a estima care va fi rata de succes a operatiunii de curatare, astfel incat sa obtinem o diferenta cat mai mare intre inainte si dupa.

curatare saltea patata

Ca regula generala, orice pata, indiferent de dimensiune sau provenienta (*), poate fi indepartata total sau redusa in mod semnificativ. Gradul de succes este dat de vechimea petei (perioada care a trecut de la aparitia acesteia pana la interventia noastra), dar si de gradul de uzura a materialului textil.

Petele de vin, cafea, urina de pisica, uleiuri de corp au o fereastra de actiune restransa (ore, zile) in timp ce petele cauzate de secretii corporale, voma, urme de mancare pot fi eliminate si dupa perioade lungi (saptamani, luni).

* Excludem evident petele de natura termica sau chimica, ce "ard" materialul suport.

Specialisti in saltele, echipamente profesionale si solutii ecologice

Curatare Saltea Ro este un serviciu de nisa, pornit din dorinta de a ne specializa pe un singur tip de produse pe care sa le curatam la perfectie, zi de zi (vezi exemple inainte si dupa). Tocmai de aceea, suntem deschisi la orice provocari si ne facem un obiectiv personal din a livra cele mai bune rezultate.

Inainte si dupa

Salteaua de pat trebuie sa asigure un mediu linistit si sanatos, tinand cont ca ne petrecem circa o treime din viata dormind in acest loc. Chiar daca nu este patata, salteaua trebuie curatata minim o data pe an, deoarece praful si umiditatea creaza mediul propice pentru dezvoltarea de acarieni, iar transpiratia se acumuleaza in materialul textil si imprima un miros neplacut saltelei.

Punem accent pe sanatate! Curatam petele si mirosul din saltea cu solutii ecologice, igienizam suprafetele cu abur fierbinte bactericid sau lampa UV, rezultatul final fiind o saltea mai curata decat atunci cand era noua!

Ai o saltea patata? Suna-ne sa ii redam stralucirea!

Vechimea in domeniu, echipamentele profesionale de top, portofoliul solid de lucrari si miile de clienti multumiti garanteaza pentru calitatea serviciilor noastre! Apeleaza cu incredere, promitem sa nu te dezamagim!