Curatare saltele AZI:

0750 40 75 36

Curatarea si igienizarea saltelei de acarieni, alergeni si mirosuri neplacute

Serviciu de baza, prestat cu personal specializat si aparatura profesionala, ce curata salteaua prin aspirare puternica cu vibratii si sterilizeaza prin abur bactericid sau lampa UV, fara a folosi substante chimice.

Cum arata acarienii

Ce proceduri implica igienizarea saltelei?

Doar pentru ca salteaua nu este patata nu inseamna ca nu este murdara! Specialistii recomanda efectuarea unei igienizari anuale pentru a elimina praful, microbii si acarienii ce se dezvolta in tesatura saltelei.

Urmatoarele operatiuni asigura eliminarea alergenilor si a mirosului dezagreabil, asigurand un somn linistit:

Important! Procesul de igienizare este 100% uscat, salteaua putand fi folosita imediat dupa curatare.

Aspirarea profunda a saltelei

Salteaua poate fi murdara de praful si particulele de mizerie acumulate in timp in fibra materialului, sau poate fi murdarita in urma unor activitati de mutare, transport, etc. Pentru aceasta operatiune folosim aspiratorul profesional cu vibratii ce asigura curatarea in profunzime a textilului saltelei.

Dezinfectare saltea sterilizare bacterii, microbi si alergeni

Suferi de alergii? Igienizarea periodica a suprafetei pe care dormi este obligatorie pentru a curata microorganismele ce se dezvolta in mediul cald si umed reprezentat de salteaua de pat. Curatam toate suprafetele cu aparatul cu abur fierbinte cu rol puternic biocid (eficacitate microbactericida, virucida, fungicida) sau lampa cu raze ultraviolete cu actiune germicida, pentru a te odihni intr-un mediu igienic si sanatos.

Cum arata acarienii

Eliminare acarieni din saltea

Acarienii sunt niste daunatori cu forma asemanatoare capuselor sau paianjenilor, insa de dimensiuni microscopice, ce nu pot fi vazuti cu ochiul liber.

Patul este locul in care petrecem in medie minim 8 ore in fiecare zi. Astfel, circa 1 gram de celule moarte de piele ajung zilnic in tesaturile saltelei, iar acarienii se hranesc cu acestea! Inmultindu-se in mediul propice al saltelei, acarienii si excrementele lor reprezinta sursa principala de alergii ce se manifesta prin tuse, stranuturi, curgerea nasului si simptome specifice astmului.

Asemeni virusurilor sau mircobilor, acesti acarieni pot fi indepartati prin dezinfectarea suprafetelor saltelei folosind aparatul profesional cu abur biocid la temepraturi de peste 90 grade sau actionand lampa cu raze UV de tip C cu unde scurte in intervalul 100-280 nm, igienizarea fiind realizata pe loc, fara utilizarea de substante chimice.

Indepartarea mirosurilor neplacute

Cu totii ne dorim ca hainele pe care le purtam sau patul in care dormim sa miroasa a proaspat si curat. Praful, murdaria si lipsa aerisirii suprafetei saltelei pot cauza un miros de statut, imbacsit. Daca lenjeria de pat si cuverturile sunt curatate periodic, de ce sa nu procedezi la fel si cu salteaua pe care dormi?

Cat costa igienizarea & dezinfectarea saltelei de pat?

Preț special în luna iunie
Deplasare gratuită în București
150lei 99lei

Suntem specialisti in saltele! Firma noastră oferă de peste 15 ani servicii de curatare profesionala pentru orice model si dimensiune de saltea, practicand acelasi pret indiferent de numarul de fete sau suprafata.

Garantam 100% pentru calitatea serviciilor de curatare saltele Bucuresti si oferim reduceri substantiale pentru igienizarea a doua sau mai multe saltele la aceeasi adresa.

Important! Serviciul de igienizare nu include spalarea materialului, ca urmare nu va elimina petele sau urmele galbene de pe saltea si nici unele mirosuri persistente asociate acestora. Pentru spalare profesionala saltea gasiti informatii si preturi in sectiunea curatarea profunda a saltelei

Sună pentru informații ▪ L-V: 9-18 0750 40 75 36