Curatare saltele AZI:

0750 40 75 36

Firmă curățare saltele in București și Ilfov

Firma noastra are ca principală activitate servicii de curatatorie profesionala a saltelelor folosind personal calificat si aparatura de ultima generatie la domiciliul clientilor din Bucuresti si Ilfov.

Firma curatare saltea curatatorie Bucuresti

Suntem specialisti in saltele!

Avem o experienta covarsitoare de peste 15 ani in domeniul curatarii saltelelor la domiciliu cu sute de saltele curatate in fiecare luna si tot atatia clienti multumiti ce ne recomanda!

Lucram in principal pentru clienti casnici care doresc interventii rapide pentru rezolvarea problemelor specifice saltelelor (curatatorie pete si urme de murdarie, curatare acarieni si alergeni, spalare profunda), dar si pentru clienti corporate pe contracte de tip recurent (curatare si igienizare periodica in unitati horeca, gradinite, camine batrani, etc).

Preluare comenzi: Luni-Vineri: 09:00-18:00
Programare comenzi: Luni-Sambata: 09:00-16:00

Cereri de oferta:

Garantam 100% pentru calitatea serviciilor prestate, venim la domiciliu gratuit in Bucuresti si practicam preturi avantajoase indiferent de operatiunile efectuate si tipurile de saltele curatate.

Sună pentru informații ▪ L-V: 9-18 0750 40 75 36

Recomandările clientilor nostri:

Pentru noi fiecare saltea curatata este un proiect de succes deoarece ne bazam pe recomandarile si fidelitatea clientilor multumiti. De aceea, dorim la randul nostru sa multumim tuturor pentru increderea acordata si va rugam sa apelati cu aceeasi incredere si pe viitor!

Daniel Moldoveanu, București

Multumesc ca ati venit pe loc si mi-ati salvat salteaua, in urma unei sticle de cola ce s-a varsat pe pat. Interventie rapida, am dat telefon la 13:00 si am fost programat in aceeasi zi la ora 15:30, fara costuri suplimentare. Foarte multumit, servicii de calitate: nu se mai vede nicio urma de pata sau de umezeala multumita aspiratorului cu extractie. Nota 10, cu felicitari!

Gabriela Prica, Ilfov

Desi am renuntat la Pampers de peste un an, fetita noastra are periodic mici accidente nocturne, si face pipi in pat. Am folosit protectii impermeabile de plastic pentru saltea, insa nici acestea nu sunt perfecte. Multumesc lui Dumnezeu ca in cele din urma am decis sa va sun pentru a spala petele galbene si mirosul de pipi din saltea. Daca as fi stiut ca aveti rezultate asa de bune, as fi apelat inca de anul trecut, mai ales ca tot procesul a durat maxim 30 minute! Salteaua miroase mai bine decat atunci cand era noua, si straluceste de curatenie! Multumesc si va recomand tuturor!