Curatare saltele AZI:

0750 40 75 36

Preț curățare saltea la domiciliu

Serviciul de curatare profesionala a saltelei se bazeaza pe o serie de operatiuni executate la domiciliu, cu personal calificat si aparatura de top, atat igienizarea cat si spalarea profunda fiind tarifate distinct.

Cat costa sa ai o saltea curata?

Cum calculăm prețul curatarii profunde si igienizarii saltelei?

Prețurile sunt calculate pornind de la evaluarea starii in care se afla salteaua, alegerea tipului de curatare adecvat si costurile sale specifice, consumabile, manopera, deplasare la domiciliu si conexe, dupa caz.

Nu lucram cu jumatati de masura! Nu curatam doar o pata sau doar o fata a saltelei, tariful fiind calculat pentru operatiunea completa. In plus, pretul perceput este acelasi indiferent de dimensiunea saltelei, fie ca este vorba despre saltea simpla - de o persoana sau saltea dubla - de 2 persoane.

Pret igienizare & dezinfectare:

Preț special în luna iunie
Deplasare gratuită în București
150lei 99lei

Acesta este serviciul de baza, ce curata salteaua prin aspirare puternica cu vibratii si sterilizeaza prin abur bactericid sau lampa UV, fara a spala salteaua prin injectie/extractie cu solutii active. Durata: cca. 30 min.
Detalii despre igienizare

Pret curatare profunda:

Preț special în luna iunie
Deplasare gratuită în București
200lei 149lei

Acesta este serviciul complet, ce asigura igienizarea si spalarea profunda cu injectie/extractie folosind echipamente profesionale cu abur/apa fierbinte si solutii de curatare ecologice. Durata: 40-60 min.
Detalii despre curatarea completa

Tarife suplimentare:

Oferte speciale si reduceri pentru mai multe saltele curatate

In luna iunie oferim reduceri substantiale la toate comenzile de curatare la domiciliu a doua sau mai multe saltele la aceeasi adresa (in cadrul aceleiasi deplasari).

20% reducere - 2 saltele curatate serviciu complet
25% reducere - 3 saltele curatate serviciu de baza / serviciu complet
30% reducere - 4 sau mai multe saltele curatate serviciu de baza / serviciu complet

Pentru oferte corporate sau servicii de curatare periodica tip abonament va invitam in rubrica de contact