Curatare saltele AZI:

0750 40 75 36

Spalarea saltelei la domiciliu

Operatiunea de spalare profesionala saltea poate fi realizata exclusiv cu echipamente specializate tip injectie-extractie si detergenti activi de curatare!

Oricine a incercat sa curete singur petele formate pe salteaua de pat a putut constata ca indiferent de substantele chimice sau detergentii folositi pata nu dispare complet ci reapare in urma uscarii zonei, deoarece particulele de murdarie dizlocate raman in material.

De ce spalare cu aspirator injectie-extractie?

Spalare saltea de pat

Pentru a obtine o curatare eficienta si a elimina complet petele si urmele galbene trebuie actionat in profunzime, cu injectia de solutie activa apoi, dupa ce aceasta isi face efectul asupra petei, se realizeaza extractia murdariei si reziduurilor dizlocate lasand suprafata saltelei curata si frumos mirositoare.

Atat spalarea cu injectie-extractie de solutie speciala de curatare cat si clatirea cu apa fierbinte se realizeaza in bune conditii la domiciliu, cu personal specializat si echipament profesional pentru saltele.

Cat costa si cat dureaza spalarea unei saltele?

Spre deosebire de igienizarea saltelei, care reprezinta un proces de curatare uscata, spalarea se concentreaza in special pe starea estetica si olfactiva a saltelei. Serviciul este efectuat pe loc, deplasarea in Bucuresti fiind gratuita.

spalare injectie-extractie

Scoaterea petelor si mirosurilor asociate acestora prin spalare se realizeaza efectuand procesul de curatare intai local (tratarea petei cu solutie si frecare cu peria rotativa) apoi general, pe toata suprafata saltelei, folosind echipamentul injectie-extractie.

Serviciul include spalarea ambelor fete ale saltelei, indiferent de dimensiunea acesteia, tariful fiind acelasi in cazul unei saltele de o persoana (90x200) si al uneia de 2 persoane (140/160x200).

Important! Spalarea saltelei necesita un timp minim de uscare de circa 2-3 ore pana cand aceasta va putea fi din nou folosita.

preț valabil doar în luna iunie
spalare la domiciliu, in 30 min
149lei

Salteaua de pat este locul unde iti petreci o mare parte din viata, de aceea este esential sa ai grija de curatarea si igienizarea periodica a acesteia apeland la specialisti! Firma noastră garanteaza 100% pentru calitatea serviciului de spalare saltea Bucuresti, cu 15 ani experienta in domeniu si mii de saltele carora le-am redat stralucirea!