Curatare saltele AZI:

0772 128 408

Curatarea completa a saltelei cu indepartarea petelor si mirosului urat

Serviciu complet de curatare profunda saltele folosind personal specializat si echipamente profesionale de tip injectie-extractie si abur bactericid. Curatam pe loc orice tip de saltea in Bucuresti si Ilfov!

In peste 15 ani de activitate am curatat mii de saltele, avem o experienta ampla ce ne ajuta sa garantam pentru cele mai bune rezultate, indiferent de tipul, materialul si marimea saltelei. Pune-ne la incercare!

Curatare saltea in Bucuresti

Ce implica procesul de curatare profunda a saltelei de pat?

O saltea patata ce prezinta urme de transpiratie si pete galbene dificile nu poate fi curatata decat prin spalarea profunda cu aparate profesionale ce injecteaza detergentii speciali in material, dizloca si apoi extrag murdaria lasand suprafata curata si parfumata.

Curatarea profesionala respecta urmatoarele etape:

Important! Curatarea profunda implica spalarea saltelei, fiind necesare 2-3 ore de uscare pana la folosirea saltelei

Curatare completa cu injectie-extractie

Pornind de la materialul saltelei si starea estetica in care se afla aceasta, specialistul nostru va pulveriza substanta activa (injectie) pe intreaga suprafata, acordand atentie sporita zonelor cu urme persistente.

curatare profunda saltea Bucuresti

Dupa ce solutiile profesionale de curatare penetreaza porii materialului dizlocand murdaria si impuritatile impregnate in fibra textila, urmeaza etapa de extragere a acestui reziduu cu ajutorul aspiratorului profesional injectie-extractie.

Curatarea saltelei folosind in procesul de injectie si extractie apa fierbinte sau aburul are si importantul rol de a igieniza suprafetele, lasand in urma o saltea curata si frumos mirositoare.

Indepartare pete saltea si mirosuri dezagreabile

Pentru scoaterea petelor si mirosurilor neplăcute din salteaua de pat trebuie sa identificam cauza si substanta care a cauzat producerea petei, precum si vechimea acesteia.

curatare pete saltea

Specialistul nostru va trata local fiecare pata cu solutiile profesionale adecvate apoi va actiona pe intreaga suprafata afectata folosind aparatul cu perii rotative de duritati indicate pentru a dizloca si cele mai persistente urme de pe saltea.

Desi 99% dintre petele materialelor textile pot fi indepartate, este important de mentionat ca acest procent de succes scade direct proportional cu vechimea petei. Totodata, petele grase sau cele produse de diverse secretii corporale pot emana un miros dezagreabil odata instalate in profunzimea saltelei. De aceea, este recomandat sa actionam asupra lor cat mai devreme pentru a elimina problema definitiv!

Eliminare acarieni saltea folosind abur / raze UV

Serviciul de curatare profunda se bazeaza in etapa de clatire a saltelei pe injectie de abur sau apa la temperaturi ridicate, ce implicit dezinfecteaza si sterilizeaza suprafetele vizate in procesul de spalare saltea.

curatare acarieni saltea

Microbii, bacteriile, virusurile si daunatorii (acarienii din saltea) sunt eliminate in urma expunerii la caldura (peste 80 grade Celsius) sau la razele ultraviolete.

Ca urmare, actionam atent cu aparatul cu aburi sau lampa speciala UV pe toate fetele saltelei, muchii, cusaturi si falduri, astfel incat sa obtinem o saltea curata nu numai din punct de vedere vizual si olfactiv ci si din punctul de vedere al unui somn linistit si sanatos, fara alergii si afectiuni ale pielii.

Recomandam igienizarea & dezinfectarea saltelei anual, indiferent de starea ei estetica. Daca nu prezinta urme galbene sau pete, nu inseamna ca nu este murdara!

Cat costa curatarea profesionala a saltelei?

Deplasare gratuită în București
200lei 149lei

Suntem specialisti in saltele! Mii de clienti au beneficiat de serviciile noastre de curatare profunda pentru saltele cu marci, modele si dimensiuni variate. De aceea, am stabilit un pret unic pentru curatare completa saltea indiferent de numarul de locuri si marimea acesteia.

Garantam 100% pentru calitatea serviciilor de curatare profesionala saltele, venim la domiciliu gratuit in Bucuresti si oferim reduceri importante pentru doua sau mai multe saltele la aceeasi adresa.

Sună pentru informații ▪ L-V: 9-18 0772 128 408